Прес-центр21 вересня 2017, 16:09

Відбулися змагання в рамках проведення Олімпійського тижня

Для підтримки здорового способу життя та популяризації олімпійського руху 20 вересня на базі Білокуракинського аграрного ліцею пройшла спартакіада серед вихованців даного учбового закладу. З нагоди відкриття змагань під час урочистого шикування до присутніх звернулися заступник директора з виховної роботи Тетяна Трощієва, головний спеціаліст з питань молоді та спорту Микола Пономаренко, вчитель фізкультури Юрій Оселедько. Вони наголосили на тому, що олімпійський рух поширює в світі ідеї здорового способу життя, розвитку фізичної культури і спорту, сприяє налагодженню дружніх стосунків. 

Фізкультурний настрій панував протягом всього дня. Боротьба за звання переможця відбулася у таких видах спорту, як легка атлетика, волейбол, футбол, шашки, настільний теніс, метання ядра, м’яча, підтягування на перекладині, стрибках у довжину.

Абсолютним чемпіоном став Денис Борисов (смт Лозно-Олександрівка). Золоті медалі з настільного тенісу вибороли Денис Пронька та Анжела Сороколат, з шашок – Вадим Журавльов та Марина Хорольська,  у стрибках у довжину – Тетяна Боровенська.

Переможцям і призерам були вручені медалі та грамоти райдержадміністрації.