Прес-центр23 серпня 2018, 16:08

Відбулися урочистості з нагоди Дня Прапора України

23 серпня напередодні Дня незалежності України відзначається День Державного Прапора. Це свято – данина поваги символу держави, що пройшов довгий шлях. Під рідним прапором український народ утвердив мрію про державність, соборність і незалежність. Цього сонячного дня на площі імені Тараса Шевченка в смт Білокуракине відбулися урочистості з нагоди свята. У них взяли участь керівництво району, гості з м. Броди Львівської області, делегації установ та організацій району, громадськість, молодь. Свято розпочалося яскравим флешмобом та підняттям Державного Прапора України під  звуки Гімну України.

З вітальними словами до присутніх звернулися голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко та редактор КП «Районна газета «Голос Відродження» Надія Забокрицька. Після цього відбулося нагородження грамотами та подяками райдержадміністрації, районної ради та Білокуракинської ОТГ кращих працівників району. А ще цього дня було вручено ІD-картки юним громадянам України та подарунки двом новонародженим у ці величні свята.

Хвилиною мовчання учасники свята вшанували пам’ять усіх героїв, які віддали життя за свободу, гідність та незалежність України. На завершення заходу присутні пройшли колоною до пам’ятника Тарасу Шевченку, де відбулося покладання квітів.