Прес-центр27 червня 2019, 18:06

Відбулися урочисті збори з нагоди Дня Конституції України

Однією з головних політичних і історичних подій сучасної української державності – стало прийняття Верховною Радою України 28 червня 1996 року Конституції України. Саме після прийняття власної Конституції Україна стала легітимною державою у сучасному світі.

Напередодні Дня Конституції України, 27 червня 2019 року, біля пам’ятника Тарасу Шевченку в Білокуракиному зібралися керівники району, представники органів місцевого самоврядування, делегації установ та організацій району, громадськість, молодь. З вітальним словом до присутніх звернувся голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко, який наголосив, що за Конституцією України уся влада належить народові. І кожен з нас, обираючи Президента України та народних депутатів, визначає подальші напрямки розвитку держави. У наших руках наша майбутнє, а чесна, самовіддана праця кожного з нас – гарантія успіху. Сергій Іванович побажав присутнім мирного неба, міцного здоров'я та творчого натхнення, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму та законності. Приєдналися до привітань письменниця Алла Леонова, вчитель Білокуракинської ЗОШ №2 Сергій Горбатенко, учень Білокуракинської ЗОШ №1 Костянтин Догадайло. Святковий настрій дарували пісні у виконанні Анжеліки Проценко.

Почесні грамоти та подяки за багаторічну сумлінну працю, високі ділові та професійні якості, активну громадську позицію та з нагоди Дня Конституції керівник району вручив кращим жителям Білокуракинщини. По завершенню заходу присутні поклали квіти до підніжжя пам’ятника Тарасу Шевченку.