Прес-центр20 лютого 2020, 15:02

Відбулася зустріч з делегацією Світового банку

19 лютого 2020 року в приміщенні райдержадміністрації відбулась зустріч керівництва району з делегацією Світового банку. Також на зустрічі були присутні керівники ряду сільгосппідприємств району.

Метою зустрічі було відновлення та збільшення економічних можливостей громади Білокуракинського району, за рахунок інвестицій у місцеву інфраструктуру та для підтримки поточної діяльності в рамках відновлення та розбудови миру в Україні.

На початку зустрічі радник Міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Артем Саліхов представив делегацію та назвав мету візиту делегації Світового банку і окреслив конкретні цілі візиту.

Представники Світового банку зазначили, що розглядається можливість надання фінансової підтримки в створенні сільськогосподарського хабу в м. Старобільськ, будівництві лабораторії безпеки харчових продуктів на території, реабілітації автодоріг Білокуракинського району Луганської області.

Представники райдержадміністрації, об’єднаної громади і агропромислового комплексу подякували Команді Банку за підтримку в реалізації вищезазначених проектів на території області.

Зустріч та переговори пройшли у дружній, діловій та конструктивній формі.