Прес-центр27 серпня 2018, 18:08

Відбулася спартакіада

23 серпня на спорткомплексі «Здоров'я» відбулася спартакіада на найкраще спортивне село Білокуракинської ОТГ, Лозно-Олександрівської ОТГ та сіл Білокуракинського району, присвячена Дню Державного Прапора України. Спортсмени Білокуракинщини випробували свої сили у змаганнях з волейболу, стрибків у довжину, дартсу, перетягуванні канату та в легкоатлетичній естафеті 4х100 м. Всього участь у змаганнях взяло 17 команд.

В стрибках у довжину з місця найкращі результати показала команда с-ща Мирне, трохи поступилися команди Олексіївки та Паньківки, посівши друге та третє місця відповідно. В змаганнях з дарсту найбільш влучними виявилися спортсмени Лизиного, виборовши перше місце, команда Нещеретового посіла друге місце, бронза у Олексіївки. Найсильнішою в перетягуванні канату виявилася команда Павлівки, виборовши перемогу у спортсменів Мирного, почесне третє місце у Лизиного. В легкоатлетичній естафеті 4х100 м найшвидше бігали луб`янці, «срібло» у шапарських спортсменів, «бронза» у Лозно-Олександрівки. Найкращий результат у злагодженій та результативній грі у волейбол показала команда селища Мирне, ІІ та ІІІ місця у Паньківки та Тимошиного відповідно.

За результатами змагань на найкраще спортивне село перемогу здобула команда с. Олексіївка, «срібло» у селища Мирне, «бронза» у команди з с. Паньківка. Вітаємо переможців!