Прес-центр30 серпня 2019, 10:08

Відбулася щорічна районна серпнева конференція педагогічних працівників

29 серпня на базі Павлівської ЗОШ І-ІІІст. відбулася щорічна районна серпнева конференція педагогічних працівників «Перезавантаження освіти» як інтерактивна форма підвищення рівня професійної компетентності вчителя». Зустріч педагогічних працівників, це особлива педагогічна традиція, зігріта теплом останніх літніх днів і любов’ю до своєї професії. У цьому році робота педагогів відбулася в нетрадиційному форматі обміну досвідом, спілкуванні та дискусії EdCamp, форматі співтворчості, творчого експерименту спільноти Білокуракинського відповідального вчительства.

В.о.начальника відділу освіти Людмила Бончужна підвела підсумки роботи закладів освіти району в 2018 - 2019 навчальному році та окреслила основні завдання на 2019-2020 навчальний рік.

З вітальними словами до освітян звернулися гості: виконуючий обов’язки голови Білокуракинської районної державної адміністрації Сергій Щебетенко, виконуючий обов’язки голови районної ради Сергій Косяченко, голова профспілки працівників освіти району Наталія Білянська, голова Павлівської сільської ради Наталія Турбаба. Очільники району привітали педагогів з початком нового навчального року, зазначили, що ми всі переживаємо історичний момент змін у свідомості всього суспільства, а розпочинаються ці зміни – з наших учнів, з нового покоління. Подякували вчителям за наполегливу роботу, побажали педагогам творчої наснаги, нових здобутків і перемог.