Прес-центр21 лютого 2018, 14:02

Відбулася робоча нарада

21 лютого в залі засідань райдержадміністрації за участю Білокуракинського селищного голови Сергія Сірика, керівників підприємств, установ та організацій району, громадськості відбулася робоча нарада. Провів її голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко. На початку наради голова райдержадміністрації коротко ознайомив присутніх з реалізацією реформи децентралізації на території району. Зокрема, він повідомив про те, що 29 квітня цього року відбудуться перші вибори депутатів та голови Лозно-Олександрівської об’єднаної територіальної громади, до якої увійшли Солідарненська та Мирненська сільради. Таким чином, на даний час на території Білокуракинського району залишається три сільради – Павлівська, Просторівська та Шарівська, які й досі не визначилися зі своїм майбутнім.

Після цього начальник відділу культури райдержадміністрації Максим Лунякін коротко ознайомив присутніх з культурною програмою свята «Проводи зими». Захід розпочнеться 24 лютого о 10.00. На початку свята гостей чекає театралізоване дійство, потім святковий концерт та спортивні змагання. Також в цей час будуть проходити виставки декоративно-прикладного мистецтва.   

Керівництво району закликало всіх присутніх взяти активну участь у святі.

Після обговорення організаційних моментів заходу, Білокуракинський селищний голова Сергій Сірик представив присутнім публічний звіт про свою діяльність за 2017 рік та відповів на всі питання присутніх.