Прес-центр6 лютого 2018, 15:02

Відбулася робоча нарада

6 лютого голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко провів робочу нараду. У ній взяли участь заступник голови районної ради Наталія Літвінова, заступники голови, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, керівники ряду підприємств та установ району, представники Білокуракинської об’єднаної територіальної громади, громадськість.
На початку наради було розглянуто питання створення районного матеріального резерву на 2018 рік. Також управлінню фінансів райдержадміністрації було доручено підготувати на найближчу сесію районної ради матеріал щодо внесення змін до районного бюджету, зокрема виділення субвенції з районного бюджету, бюджету ОТГ на придбання спорядження, необхідного для роботи гуртка з гирьового спорту та придбання туристичного спорядження та обладнання для Будинку дитячої та юнацької творчості.
Про заходи з запобігання розповсюдження АЧС на території району доповіла начальник Білокуракинського РУ ГУ ДПСС у Луганській області Наталя Лубяна.
Начальник Білокуракинського об'єднаного управління пенсійного фонду України у Луганській області Михайло Боровий поінформував присутніх про стан нарахування та виплати пенсій пільговим категоріям населення.
Директор Білокуракинського районного центру зайнятості Наталія Журба довела до відома присутніх інформацію про організацію громадських робіт у 2018 році.
Не оминули увагою присутні і питання ремонту рентгенкабінету Білокуракинської центральної районної лікарні.
По завершенню наради було надано відповідні доручення.