Прес-центр26 cічня 2018, 16:01

Відбулася робоча нарада

26 січня голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко провів робочу нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, підприємств та організацій району, громадськістю району. На порядку денному було розглянуто найбільш актуальні питання життєдіяльності району.

Зокрема, начальник управління соціального захисту населення Наталія Бойко ознайомила присутніх зі станом справ в нарахуванні субсидій населенню району та оплатою заборгованості по субсидіям та пільгам за 2017 рік. Не оминули увагою присутні і вирішення питання створення районного матеріального резерву на 2018 рік.

Дискусію викликало питання запровадження медичної реформи на території району з якого доповів головний лікар КП «Білокуракинський ПМСД» Віталій Лунякін. Також було обговорено аспекти виконання державної програми «Доступні ліки» у 2018 році. Про організацію роботи по оздоровленню дітей у 2018 році доповідала Людмила Бончужна. Про стан реорганізації редакції газети «Життя Білокуракинщини» доповіла т.в.о. головного редактора газети Юлія Малюк. На останок присутні ознайомилися з заходами з запобігання АЧС на території Білокуракинського району. З цього питання доповідала начальник Білокуракинського РУ ГУ ДПСС у Луганській області Наталія Лубяна.

Також під час наради голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко подякував працівникам Білокуракинського райавтодору, КП «Білокуракинекомунсервіс» та всім, хто надав допомогу в розчищенні доріг від снігових заметів, за сумлінну роботу.