Прес-центр10 вересня 2019, 13:09

Відбулася робоча нарада

10 вересня 2019 року відбулась апаратна нарада голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Віталія Комарницького в режимі відеоконференцзв’язку.

Особисто взяли участь в апаратній нараді на місцях перший заступник голови, в.о. голови райдержадміністрації Сергій Щебетенко, заступник голови райдержадміністрації Наталія Вервейко, заступник голови Білокуракинської ОТГ Дмитро Шуть, голова Лозно-Олександрівської ОТГ Олексій Леонов та головний спеціаліст з питань житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Вадим Муравченко.

На порядку денному розглядались питання про стан підготовки підприємств водопровідно-каналізаційного господарства області до осінньо-зимового періоду 2019/20 року, доповідав директор Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Віталій Сурай.

Про заходи щодо забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб - доповідав начальник управління з питань нормативно-правової роботи та децентралізації облдержадміністрації Вадим Лазніков.

По закінченню наради найважливіші питання було взято на особистий контроль в.о. голови райдержадміністрації, надані відповідні доручення та рекомендації щодо їх виконання відповідним структурним підрозділам райдержадміністрації.