Прес-центр22 березня 2019, 16:03

Відбулася робоча нарада

22 березня в залі засідань райдержадміністрації відбулася робоча нарада. Провів її голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко. Під час неї було розглянуто ряд актуальних питань. Зокрема, про роботу фельдшерсько-акушерських пунктів на території Білокуракинського району доповів головний лікар КНП «Білокуракинського районного центру ПМСД» Віталій Лунякін.

Жваво пройшло обговорення питань щодо проходження виборчого процесу з виборів Президента України 31 березня 2019 року. Про дотримання вимог чинного законодавства під час виборчого процесу розповіли начальник Білокуракинського відділу Старобільської місцевої прокуратури Ігор Ніколаєв та представник СБУ Олексій Баранов.

Про забезпечення законності і правопорядку під час виборів доповів начальник Білокуракинського відділу поліції ГУ НП в Луганській області Олександр Кривенко.

Не менш актуальним було питання дотримання та забезпечення правил пожежної безпеки на виборчих дільницях з яким присутніх ознайомив начальник ДСНС у Білокуракинському районі Анатолій Огієвич.

Про організаційні питання підготовки та проведення виборів Президента України 31 березня 2019 року розповів секретар ОВК №113 Валерій Заїка.