Прес-центр8 лютого 2019, 16:02

Відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти Білокуракинської районної ради

8 лютого 2019 року у відділі освіти Білокуракинської районної державної адміністрації відбулася чергова нарада керівників закладів загальної середньої освіти за участю голови Білокуракинської РДА Сергія Іванюченка, який у своєму виступі говорив про стан системи освіти, виховання, спорту в Білокуракинському районі та завдання закладів загальної середньої освіти району на 2019 рік.

Під час наради розглядалися питання щодо впровадження Нової української школи протягом 2018 року в закладах освіти Білокуракинського району, стану фінансування освітньої галузі, виконання заходів з енергозбереження у 2019 році.

Керівники шкіл оговорювали питання проведення державної підсумкової атестації у закладах загальної середньої освіти, пробного ЗНО і реєстрації на ЗНО, організації роботи щодо замовлення документів про освіту, проведення урочистостей з нагоди вручення документів про освіту, планування роботи з оздоровлення та відпочинку учнів на літній період, порядку діловодства у загальноосвітніх закладах.

Особливу увагу спеціалісти відділу звернули на зміни законодавства з питань протидії булінгу в закладах освіти.

У нараді взяв участь головний спеціаліст відділення комплектування Білокуракинсько-Троїцького ОРВК Павло Заїка, який виступив з питанням військово-професійної агітації.