Прес-центр22 травня 2019, 16:05

Відбулася апаратна нарада

21 травня відбулась апаратна нарада, яку провів голова районної державної адміністрації Сергій Іванюченко. В ній взяли участь голова районної ради Костянтин Бондаренко, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Щебетенко, заступник голови райдержадміністрації Наталія Вервейко, голови територіальних громад та керівники ряду установ, підприємств і організацій району. В ході роботи  було розглянуто ряд актуальних питань.

Розпочали свою роботу з підбиття підсумків проведення обласного фестивалю патріотичної пісні «Воронцева слобода».

Про стан ремонтних робіт доріг державної та комунальної власності доповів в.о. начальника філії «Білокуракинськийрайавтодор» Павло Рогозян.

Не менш актуальним було питання організації оздоровлення та відпочинку дітей Білокуракинщини. Інформацію надали начальник УСЗН райдержадміністрації Наталія Бойко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Людмила Бончужна та начальник відділу освіти Білокуракинської ОТГ Любов Зубкова.

Про стан проведення громадських робіт на території району доповіла заступник директора районного центру зайнятості Валентина Васильченко.

З питанням надання медичної допомоги онкохворим на території Білокуракинського району ознайомили присутніх головний лікар Білокуракинської центральної районної лікарні Олександр Данилко та заступник головного лікаря КНП «Білокуракинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Юрій Доля. Голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко надав доручення підготувати спільний з головними лікарями запит до Департаменту охорони здоров’я Луганської ОДА щодо вирішення питання забезпечення знеболюючими засобами онкохворих та підтвердження відповідного діагнозу безпосередньо в медичних закладах району.

Про фінансування видатків та виконання доходів районного бюджету ознайомила начальник управління фінансів райдержадміністрації Антоніна Гончар.

Про стан нарахування субсидій населенню Білокуракинського району інформувала начальник УСЗН райдержадміністрації Наталія Бойко.

З інформацією щодо проведення весняно-польових робіт на території Білокуракинського району доповідав заступник начальника управління АПР райдержадміністрації Олег Зінченко.

По закінченню наради найважливіші питання було взято на особистий контроль головою райдержадміністрації, надані відповідні доручення та рекомендації щодо їх виконання.