Прес-центр8 квітня 2019, 14:04

Відбулася апаратна нарада

Сьогодні, 8 квітня, на апаратній нараді, яку провів голова Білокуракинської районної державної адміністрації Сергій Іванюченко, розглянуто рід актуальних питань.

У робочій нараді також узяли участь голова районної ради Костянтин Бондаренко, перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Щебетенко, голови територіальних громад та керівники ряду установ, підприємств і організацій району.

На початку наради голова райдержадміністрації підвів підсумки проведення виборів Президента України 31 березня 2019 року. Про виконання районного бюджету за І квартал 2019 року доповіла начальник управління фінансів райдержадміністрації Антоніна Гончар. Про стан справ з питань соціального захисту населення у Білокуракинському районі інформувала Бойко Наталія начальник УСЗН РДА, про проведення на території району щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою ознайомив присутніх Муравченко Вадим – головний спеціаліст відділу ЖКГ РДА, про організацію проведення зовнішнього незалежного оцінювання на території Білокуракинського району в 2019 році доповіли Людмила Бончужна – в.о. начальника відділу освіти РДА і Любов Зубкова – начальник відділу освіти Білокуракинської ОТГ, про стан надання медичної допомоги населенню та впровадження медичної реформи на території Білокуракинського району – Юрій Доля – заступник головного лікаря ПМСД, про стан виконання доручення голови РДА, щодо стану роботи рентгенологічного кабінету – Наталія Савицька – заступник головного лікаря ЦРЛ, яка надала інформацію, що протягом 2-х діб запрацює після ремонту нове рентгенологічне обладнання та протягом місяця, після технічного профогляду – колишній апарат, на даний час завершені роботи по відновленню роботи вентиляційного обладнання  відповідного кабінету, планується найближчим часом розпочати косметичний ремонт кабінету.

Про забезпечення лікарськими засобами населення сільських населених пунктів району доповіла Любов Петренко – завідуюча районною центральною аптекою, про стан проведення весняно-польових робіт на території Білокуракинського району інформувала Оксана Верецун – начальник відділу АПР РДА. Головою РДА Сергієм Іванюченком акцентовано увагу та надано відповідне доручення начальнику відділу АПР, щодо проведення роз’яснювальної роботи з керівниками агропідприємств району по недопущенню ситуації яка склалася в 2018 році з отруєнням бджіл на території району та дотримання суб’єктами господарювання, які використовують пестициди та агрохімікати, вимог чинного законодавства.

Про організацію громадських робіт на території Білокуракинського району інформувала Наталія Журба – начальник районного центру зайнятості, про організацію і проведення обласного фестивалю-конкурсу «Воронцева слобода» повідомив Максим Лунякін – начальник відділу культури РДА та про організацію проведених перерахунків пенсій за І квартал 2019 року інформував Михайло Боровий – начальник Білокуракинського об’єднаного УПФУ в Луганській області.

По закінченню наради найважливіші питання було взято на контроль головою райдержадміністрації, надані відповідні доручення та рекомендації щодо їх виконання.