Прес-центр26 липня 2019, 15:07

Відбулася 45 сесія районної ради 7 скликання

26 липня 2019 року в залі засідань райдержадміністрації відбулася 45 сесія районної ради 7 скликання. Провів її голова районної ради Костянтин Бондаренко. У ній також взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Сергій Щебетенко, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, сільські та селищні голови, керівники установ та організацій району. На порядку денному було розглянуто 13 питань.

Першочергово депутати внесли зміни до культурно-мистецької програми Білокуракинського району на 2019-2021 роки, а також прийняли ряд доповнень та змін до районного бюджету на 2019 рік.

Про стан обслуговування соціально незахищених громадян, осіб та сімей з дітьми, які перебувають у складних життєвих обставинах доповіла директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді райдержадміністрації Ірина Аполлонова.

В свою чергу про реорганізацію Білокуракинської районної центральної лікарні шляхом перетворення у комунальне некомерційне підприємство «Білокуракинська багатопрофільна лікарня» доповів головний лікар Білокуракинської районної центральної лікарні Олександр Данілко.

Також депутати районної ради розглянули питання про безоплатну передачу закладів освіти та їх майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Білокуракинського району у комунальну власність Лозно-Олександрівської селищної територіальної громади та надали попередню згоду на безоплатну передачу Тимошанської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів та її майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Білокуракинського району у комунальну власність Білокуракинської селищної територіальної громади.

Надано депутатами і попередню згоду на безоплатну передачу Лозно-Олександрівської амбулаторії загальної практики-сімейної медицини із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Білокуракинського району у комунальну власність Лозно-Олександрівської селищної територіальної громади та розглянуто питання про безоплатну передачу майна закладів культури із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Білокуракинського району у комунальну власність Лозно-Олександрівської селищної територіальної громади.

На завершення було внесено змін до переліку нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Білокуракинського району, яке може бути передано в оренду у 2019 році.