Прес-центр25 червня 2019, 16:06

Відбулася 44 сесія районної ради 7 скликання

25 червня в залі засідань райдержадміністрації відбулася 44 сесія районної ради 7 скликання. Провів її голова районної ради Костянтин Бондаренко. У ній також взяли участь голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, сільські та селищні голови, керівники установ та організацій району. На порядку денному було розглянуто 6 питань.

Першочергово депутати внесли зміни до районної програми відпочинку та оздоровлення дітей на 2019-2023 роки.

Зміни та доповнення до районного бюджету на 2019 рік, необхідність яких підтвердила у своїй доповіді начальник фінансового відділу райдержадміністрації Антоніна Гончар, також були підтримані депутатами районної ради.

Не оминули увагою депутати і питання внесення змін до Програми розвитку та підтримки КНП «Білокуракинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2019 рік та затвердили порядок складання фінансового плану даного закладу.

На завершення було розглянуто питання про прийняття до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Білокуракинського району майна, що знаходиться на балансі відділу культури Білокуракинської районної державної адміністрації.