Прес-центр21 грудня 2018, 16:12

Відбулася 40 сесія районної ради 7 скликання

21 грудня в залі засідань райдержадміністрації відбулася 40 сесія районної ради 7 скликання. Провів її голова районної ради Костянтин Бондаренко. У ній також взяли участь голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко, голова Бродівської райради Євген Швед, депутат Львівської обласної ради Катерина Кеньо, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, сільські та селищні голови, керівники установ та організацій району. На порядку денному було розглянуто 8 питань.

Першочергово депутати прийняли районний бюджет на 2019 рік, з інформацією по якому виступила начальник фінансового відділу райдержадміністрації Антоніна Гончар.

Також депутати затвердили ряд районних программ: програму розвитку та підтримки Комунального некомерційного підприємства «Білокуракинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2019 рік, районну програму соціальної підтримки  сім’ї, дітей та молоді, попередження насильства в сім’ї, забезпечення гендерної рівності протидії торгівлі людьми, профілактика негативних явищ серед підлітків та молоді на 2019-2021 роки, районної програми відпочинку та оздоровлення дітей на 2019-2023 роки, районної комплексної програми вдосконалення та розвитку системи надання соціальної підтримки в Білокуракинському районі на 2019-2023 роки «Турбота». Після цього депутати затвердили структуру та штатний розпис виконавчого апарату районної ради та план його роботи на 2019 рік.

На завершення сесії перед присутніми виступили голова Бродівської райради Євген Швед та голова  фракції БПП «Солідарність», депутат Львівської обласної ради Катерина Кеньо. Вони поділилися досвідом прийняття бюджету на своїй території, а також розповіли про реалізацію проекту «Схід та Захід разом».