Прес-центр21 листопада 2018, 09:11

Відбулася 38 сесія районної ради 7 скликання

20 листопада у залі засідань районної державної адміністрації відбулася 38 сесія районної ради 7 скликання. Провів її голова районної ради Костянтин Бондаренко. У ній також взяли участь голова районної державної адміністрації Сергій Іванюченко, директор Департаменту підприємства «Луганський дослідний та проектний інститут землеустрою» Тетяна Ємельянова, начальник відділу ринку Головного управління Держгеокадастру України у Луганській області Глєб Рудь, начальники відділів та управлінь районної державної адміністрації, сільські та селищні голови, керівники установ та організацій району. На порядку денному було розглянуто 15 питань.

Першочергово депутати заслухали інформацію про стан зайнятості та праці населення у Білокуракинському районі, з якою виступила начальник Білокуракинського УСЗН Наталія Бойко.

Про виконання районного бюджету за 9 місяців 2018 року доповіла начальник відділу фінансів районної державної адміністрації Антоніна Гончар. Також на цій сесії депутати внесли ряд змін та доповнень до районного бюджету на 2018 рік.

Не оминули увагою депутати районної ради й питання надання попередньої згоди на безоплатну передачу майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Білокуракинського району до комунальної власності Білокуракинської селищної територіальної громади в особі Білокуракинської селищної ради та у власність Лозно-Олександрівської селищної територіальної громади в особі Лозно-Олександрівської селищної ради, що знаходиться в оперативному управлінні (на балансі) Білокуракинського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

Також на цій сесії депутати затвердили технічну документацію про нормативну грошову оцінку восьми земельних ділянок.

На останок депутат районної ради Юрій Грибенко запропонував депутатам підтримати звернення до Президента України щодо негайного скасування Постанови Кабінету Міністрів України про підвищення ціни на газ для населення. За результатами голосування рішення не набрало необхідної кількості голосів. На цьому 38 сесію депутатів районної ради 7 скликання було оголошено закритою.