Прес-центр17 вересня 2018, 10:09

Відбулася 36 сесія районної ради 7 скликання

17 вересня в залі засідань райдержадміністрації відбулася 36 сесія районної ради 7 скликання. Провів її голова районної ради Костянтин Бондаренко. У ній також взяли участь голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, керівники установ та організацій району. На порядку денному було розглянуто чотири питання.

Першочергово депутати внесли зміни та доповнення до районного бюджету на 2018 рік. Після цього депутатами районної ради були затверджені Статут комунального некомерційного підприємства «Білокуракинський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» у новій редакції та Положення про звання “Почесний громадянин Білокуракинського району”.

На завершення сесії депутати обговорили питання щодо безоплатної передачі майна із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Білокуракинського району у комунальну власність Лозно-Олександрівської селищної територіальної громади в особі Лозно-Олександрівської селищної ради, що знаходиться в оперативному управлінні (на балансі) у Білокуракинському територіальному центрі соціального обслуговування.