Прес-центр1 червня 2018, 15:06

Відбулася 32 сесія районної ради 7 скликання

1 червня в залі засідань райдержадміністрації відбулася 32 сесія районної ради 7 скликання. Провів її голова районної ради Костянтин Бондаренко. У ній також взяли участь голова Білокуракинської райдержадміністрації Сергій Іванюченко, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, сільські та селищні голови, керівники ряду установ та організацій району.

Першочергово депутати заслухали інформацію голови райдержадміністрації Сергія Іванюченка про стан використання земель сільськогосподарського призначення на території Шарівської сільської ради.

Про виконання районного бюджету за І квартал 2018 року звітувала заступник начальника управління фінансів райдержадміністрації Ірина Рязанцева. Також депутати внесли ряд доповнень та змін до районного бюджету на 2018 рік.

Про стан медичного обслуговування населення району доповіли головний лікар Білокуракинської ЦРЛ Олександр Данілко та заступник головного лікаря КЗ «Білокуракинський районний центр ПМСД» Юрій Доля.

На цій сесії було затверджено Комплексну програму розвитку та підтримки малого та середнього підприємництва в Білокуракинському районі на 2018-2020 роки.

Не оминули увагою депутати і питання надання в оренду майнового комплексу ПП «Редакція газети «Життя Білокуракинщини», та інше.