Прес-центр23 листопада 2017, 09:11

Відбулася 27 сесія районної ради 7 скликання

22 листопада 2017 в залі засідань райдержадміністрації відбулася 27  сесія районної ради 7 скликання. Провів її голова районної ради Костянтин Бондаренко. У ній також взяли участь голова Білокуракинської райдержадміністрації Сергій Іванюченко, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації. На порядку денному було представлено 20 питань. Першочергово депутати розглянули питання виконання Програми економічного і соціального розвитку Білокуракинського району за 1 півріччя 2017 року та внесли зміни до неї, а також затвердили  Стратегію розвитку Білокуракинського району до 2020 року. З цих питань доповідали заступник голови райдержадміністрації Наталія Вервейко та голова постійної комісії районної ради з питань економічного і соціального розвитку, бюджету та фінансів Олексій Леонов. Про виконання районного бюджету за 9 місяців 2017 року та внесення змін до нього доповіла начальник управління фінансів райдержадміністрації Антоніна Гончар.

Перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Щебетенко ознайомив присутніх з питанням використання водних об’єктів і земель водного фонду на території району.

Т.в.о головного редактора районної газети «Життя Білокуракинщини» Юлія Малюк доповіла про стан реформування газети «Життя Білокуракинщини» та комунального підприємства «Редакція газети «Життя Білокуракинщини», засновником яких є Білокуракинська районна рада.

Також було внесено зміни до ряду районних соціальних програм, затверджено районну цільову соціальну програму «Освіта Білокуракинського району на 2017-2020 роки» та  внесено зміни до районної цільової комплексної програми «Цивільний захист населення та території щодо запобігання виникнення і ліквідації надзвичайних ситуацій на 2013-2017 роки» тощо.

Після обговорення даних питань депутати прийняли відповідні рішення.