Прес-центр21 липня 2017, 14:07

Відбулася 24 сесія районної ради 7 скликання

21 липня в залі засідань райдержадміністрації відбулася 24 сесія районної ради 7 скликання. Провів її голова районної ради Костянтин Бондаренко. Участь у ній також взяли голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко, начальники відділів та управлінь райдержадміністрації, голови селищних та сільських рад, громадські організації. Розпочали свою роботу депутати хвилиною мовчання, якою вшанували пам’ять загиблих 20 липня 2017 року воїнів АТО.

На порядку денному було розглянуто 4 питання. Значну увагу депутатів було приділено питанню внесення змін та доповнень до районного бюджету на 2017 рік, з якого доповіла начальник управління фінансів райдержадміністрації Антоніна Гончар.

Також депутати розглянули питання про передачу закладів освіти та культури у комунальну власність Білокуракинської селищної територіальної громади. Наостанок, депутати райради внесли зміни до рішення райради від 15.12.2016 р. № 15/6 «Про затвердження граничної чисельності працівників закладів культури Білокуракинського району», необхідність яких обґрунтовував в.о. начальника відділу культури райдержадміністрації Максим Лунякін.