Прес-центр7 жовтня 2021, 13:10

«Велике будівництво»: у Лисичанську відремонтують асфальтобетонне покриття по вулиці Незалежності

Ще одним напрямом програми Президента України «Велике будівництво» є реалізація проєктів дорожнього будівництва.

На 2021 рік на автомобільні дороги загального користування місцевого значення, які перебувають на балансі Департаменту розвитку, утримання мережі автомобільних доріг області, промисловості та транспорту облдержадміністрації, передбачено 638 млн гривень.

Зокрема, на капітальний ремонт та реконструкцію спрямовано 111,7 млн гривень, на поточний середній ремонт – 441,3 млн гривень, на поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання – 85 млн гривень.

Станом на початок жовтня за цим напрямом використано 405,7 млн гривень, що складає 85 % від передбаченого на даний період обсягу.

Так, на капітальний ремонт та реконструкцію спрямовано 59,8 млн гривень, на поточний середній ремонт – 295,9 млн гривень, на поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення – 50,1 млн гривень.

Крім того, «Укравтодором» погоджено зміни до переліку об’єктів, що відновлюють цьогоріч.

Тож, державою передбачено додаткове фінансування ще двох об’єктів.

Це – капітальний ремонт асфальтобетонного покриття дороги по вул. Незалежності у Лисичанську та капітальний ремонт автодороги по кв. ім. Т.Г. Шевченка смт Новоайдар.