Прес-центр16 вересня 2019, 17:09

В райдержадміністрації проведено засідання комісії з питань захисту прав дітей

13 вересня під головуванням заступника голови райдержадміністрації Наталії Вервейко відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дітей. У роботі комісії взяли участь представники служби у справах дітей райдержадміністрації, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді райдержадміністрації, відділу освіти райдержадміністрації та Білокуракинської селищної ради, управління соціального захисту населення райдержадміністрації, районного центру зайнятості населення, Білокуракинського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Луганській області, Білокуракинського бюро з надання безоплатної правової допомоги.

Два питання, які були винесені на розгляд, стосувалися неналежного виконання батьківських обов’язків стосовно дітей, зокрема забезпечення малолітніх освітою. Члени комісії заслухали заявників, з'ясували всі факти та обставини по кожному окремому питанню та винесли відповідні рішення.

Також комісія затвердила персональний склад міждисциплінарної команди для організації соціального захисту малолітніх дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.