Прес-центр16 cічня 2018, 15:01

В Білокуракинському районі створений осередок Асоціації сільгосптоваровиробників Луганської області

16 січня 2018 року головою Білокуракинської районної державної адміністрації С.І.Іванюченко за участю керівників агроформувань району проведено засідання щодо створення в Білокуракинському районі осередку Асоціації сільгосптоваровиробників Луганської області. На засіданні було затверджено рішення про створення місцевого осередку та обрано голову - Васильєва Максима Володимировича, який є членом Асоціації сільгосптоваровиробників Луганської області.

Осередок асоціації створено з метою координації господарської діяльності учасників без права втручання в їх виробничу й комерційну діяльність, прийняття управлінських рішень та проведення спільних дій, спрямованих на створення атмосфери довіри та партнерських відносин.

В ході наради визначена головна ціль діяльності – сприяння розвитку агроформувань, створення конкурентоспроможного господарського укладу в аграрному секторі на території району.

В рамках засідання відбулась фахова дискусія щодо переваг сільськогосподарської кооперації та проблемних питань, пов’язаних із розвитком аграрного сектору в районі. Також були обговорені можливості організації спільних виробництв на основі об'єднання учасників задля розвитку спеціалізації та кооперації виробництва в Білокуракинському районі та за його межами.