Прес-центр14 листопада 2017, 15:11

УВАГА! В смт Білокуракине буде здійснюватися перевірка технічного стану системи централізованого оповіщення

Шановні громадяни!

Згідно Плану основних заходів цивільного захисту Луганської області на 2017 рік 17 листопада поточного року здійснюватиметься комплексна перевірка загальнодержавної та територіальної автоматизованих систем централізованого оповіщення із запуском електросирен.

Білокуракинська районна державна адміністрація повідомляє, що 17 листопада 2017 року з 13.45 до 14.00  в смт Білокуракине буде здійснюватися перевірка технічного стану системи централізованого оповіщення району із запуском електросирени. Під час цієї перевірки буде вмикатися електросирена, звучання якої є сигналом цивільного захисту «Увага всім!».

Оскільки це є планова технічна перевірка засобів оповіщення населення, то мешканці району повинні зберігати спокій та займатися повсякденними справами.

Основна мета подібної перевірки – визначення працездатності районної та обласної системи централізованого оповіщення, яка створена для своєчасного інформування населення про загрозу і виникнення надзвичайної ситуації в Луганській області, а також відпрацювання дій населення за сигналами оповіщення цивільного захисту.