Прес-центр17 жовтня 2017, 16:10

Укладено меморандум про співпрацю

16 жовтня було підписано Меморандум про взаємопорозуміння між Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (далі - ПРООН), в особі пана Янтомаса Хімстра, директора ПРООН в Україні, Білокуракинською районною державною адміністрацією, в особі Сергія Іванюченка, голови райдержадміністрації та Білокуракинською селищною радою, в особі селищного голови Сергія Сірика.

Загальна мета співпраці трьох сторін - відновлення ефективного управління та розбудова миру і примирення у постраждалих від кризи громадах Донецької та Луганської областей України.

В рамках меморандуму планується реалізація ряду заходів. Зокрема, здійснення аналізу місцевого соціально-економічного розвитку та розробка Стратегії відновлення в територіальній громаді, проведення моніторингу та досліджень базових показників якості послуг і задоволеності клієнтів при здійсненні клієнтів при здійсненні місцевих публічних послуг, розробка стратегій місцевого соціально-економічного розвитку та статутів громад тощо.

Впевнені, що спільними зусиллями трьох сторін буде зроблений вагомий крок для розбудови нашої громади та України в цілому.