Прес-центр18 червня 2018, 09:06

Учні Лозно-Олександрівської школи відпочили на узбережжі Чорного моря

Десять учнів Лозно-Олександрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів у складі делегації учнів Луганської області на запрошення Херсонської обласної державної адміністрації відпочивали на узбережжі Чорного моря у таборі «Крилатий». Табір розташований на морському узбережжі у санаторно-курортній зоні, що в 8 км від причорноморського міста-курорту Скадовськ та берега Джарилгацької затоки Чорного моря.

Відпочинок у таборі «Крилатий» кожен день проходив під певним гаслом: день сміху, день чудес, день дурня і т.д. та був насичений творчістю, пригодами і новими враженнями. Для дітей організовувалися тематичні заходи, фестивалі, спортивні змагання, турніри, кіноперегляди, щоденні шоу-програми, дискотеки. Діти відвідували гуртки малювання та шиття, купалися на морі, брали участь у різноманітних розважальних заходах. У вокальних та хореографічних жанрах виступали Гапонов Кирило, Гапонова Аліна, Пузанков Ілля, Кондратенко Анастасія, Іщук Юлія, Ліннік Ольга та Моргунова Тетяна і були нагороджені подяками. У дітей залишилися яскраві враження про відпочинок та нових друзів.

Батьки, діти, керівник групи вдячні Департаменту освіти та науки облдержадміністрації за надану можливість відпочити в таборі «Крилатий» Херсонської області, а І.П. Проценко за організацію підвезення дітей до міста Сватове.