Прес-центр14 грудня 2020, 15:12

Світлої пам'яті Ситника Бориса Олексійовича

Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця – Ситнік Борис Олексійович. У скорботі низько схиляємо голову, молимося за упокій його душі. Висловлюємо щирі співчуття дружині, рідним, близьким. Вічна і світла пам’ять завжди буде жити у серцях тих, кого він знав і з ким працював.

Впродовж трудової діяльності Борис Олексійович підтвердив високе звання і покликання – працювати з людьми і заради людей. Народився Борис Олексійович 18.01.1947 в с.Плахо-Петрівка Білокуракинського району. За фахом – інженер-механік, інженер-будівельник. Мав значний досвід роботи в органах місцевого самоврядування, господарської діяльності: працював на посадах заступника виконкому районної ради народних депутатів, начальника Білокуракинської дільниці та начальника управління «Новопсковміжрайгаз»,  голови Новопсковської районної ради.  З 2006 року і до виходу на пенсію у 2009 році – заступник голови Білокуракинської райдержадміністрації. Високопрофесійний, вмілий керівник Борис Олексійович завжди займав активну життєву позицію. І навіть після виходу на пенсію брав активну участь у обласних та районних змаганнях.

Чуйний, уважний, щирий, позитивний, він випромінював життєву енергію, світло, прагнув передати цінний досвід, уміння молодим колегам.

У нашій пам’яті  Борис Олексійович назавжди залишиться добрим другом, доброзичливим колегою, надійним порадником, професіоналом своєї справи.
Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлого. У скорботі низько схиляємо голови, молимося за упокій душі покійного. Пам’ятаємо і любимо його за уважне ставлення до колег, за щире бажання почути і допомогти кожному, хто цього потребував.