Прес-центр12 серпня 2019, 15:08

Соціальне партнерство як ефективна форма соціальної взаємодії

Громадська організація "Відкритий світ молоді" з 26 вересня по 03 жовтня 2019 року запланувала в рамках культурно-освітньої поїздки до Угорщини, Сербії, Хорватії проведення семінару-тренінгу «Соціальне партнерство як ефективна форма соціальної взаємодії» (програма додається).

Метою семінару є розгляд ефективних моделей соціального партнерства як нової форми партнерської соціальної взаємодії, його цілей і завдань на сучасному етапі розвитку суспільства, сучасних методів розбудови партнерських стосунків державних органів влади, місцевого самоврядування, соціально-відповідального бізнесу, інститутів громадського суспільства для надання соціальних послуг.

До участі у семінарі запрошуються представники обласних, районних, міських державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування, департаментів (управлінь) соціального захисту населення, освіти, культури, молодіжної політики, охорони здоров’я, центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служб у справах дітей, громадських організацій, інші зацікавлені спеціалісти.

Вартість поїздки 490 євро включає проїзд (автобус, без нічних переїздів), проживання в готелях, харчування (сніданок, вечеря), усі екскурсії, зазначені в програмі, а також вхідний квиток для відвідування Плитвицьких озер. Витрати на проїзд, проживання та харчування передбачаються за рахунок учасників семінару.

Реєстрація учасників до 10 вересня.

За більш детальною інформацією та з метою реєстрації звертатися до організаторів заходу за телефонами: 097-718-17-67, 067-449-13-41, 050-334-40-92, 050-311-32-80.