Прес-центр26 липня 2017, 13:07

Рятувальникам Білокуракинщини передали пожежно-технічне оснащення

В кінці липня 2017 року рятувальники 27-ї державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Луганській області отримали на озброєння від Білокуракинської районної державної адміністрації Луганської області 12 пожежних рукавів.

Пожежне оснащення було придбано відповідно до Районної цільової комплексної програми «Цивільний захист населення та територій Білокуракинського району протягом 2013-2017 рр.» у відповідності до "Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій", затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 30.09.2015р. N775, рішення районної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій №14 від 03.07.2017р. та у зв’язку з настанням загрози виникнення надзвичайної ситуації пов’язаної з лісовими та степовими пожежами, а також з метою запобігання пожежам в період збирання, зберігання та переробки врожаю 2017 року.

На врученні пожежно-технічного оснащення перший заступник Білокуракинської районної державної адміністрації Сергій Щебетенко подякував співробітникам підрозділу за роботу та зазначив, що в умовах які склались на території Луганської області вкрай потрібно підтримувати і нарощувати матеріально-технічну базу пожежних частин, з метою ефективного виконання поставлених завдань та збереження людського життя і матеріальних цінностей.

В свою чергу начальник ДПРЧ-27 підполковник служби цивільного захисту Сергій Ісаєв та рятувальники Білокуракинського району подякували керівництву району за підтримку матеріально – технічної бази частини.

За ініціативою райдержадміністрації і районної ради рятувальники вже отримали 2 електрогенератори, мотопомпу для забору води та пожежні рукави.

 

 

Начальник Білокуракинського
міськрайонного відділу ГУ ДСНС
України у Луганській області
майор служби цивільного захисту
А. Н. Огієвич