Прес-центр6 листопада 2017, 16:11

Проведено засідання «Школи молодого вчителя»

06.11.2017року методистами відділу освіти Білокуракинської селищної ради та комунальної установи «Білокуракинський районний методичний кабінет» А.Звягінцевим, О.Щербак, Н.Малик проведено засідання «Школи молодого вчителя».

Молоді педагоги Білокуракинщини,що працюють до трьох років працювали над темою  «Форми  і методи організації методичної роботи». Молодь району активно опрацьовувала  активні та пасивні формами і методи організації методичної роботи на уроках та позаурочній діяльності.

А.Звягінцев поділився власним досвідом в питанням методики роботи в групах, різних етапів конструювання уроків, побудова та алгоритм методики «Форум театр», вирішення проблемних ситуацій з батьками, учнями, колегами.

О.Щербак працювала з педагогами щодо розподілу методів роботи на активні та пасивні форми роботи, виявлення досить важливих етапів їх застосування та урізноманітнення.

Поділилися колеги власними улюбленими та досить цікавими формами роботи в навчально-виховному процесі, роботою з батьками.

Малик Н. познайомила молодих педагогів зі стратегією «Сенкан». Розкрила особливості будови сенкана та можливість використання даної стратегії на уроках з різних предметів. Вчителі розглянули приклади побудови сенканів на різні теми і спробували самостійно скласти подібні салогани на теми: «Учитель», «Батьки», «Учні».