Прес-центр10 cічня 2019, 17:01

Проведено особистий прийом громадян

10 січня заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадій Іваненко завітав на Білокуракинщину з робочим візитом. Геннадій Георгійович провів особистий прийом громадян в Білокуракинській райдержадміністрації.

На зустріч до заступника завітали громадяни різних верств населення, які звернулися як з особистими питаннями, так із пропозиціями щодо розвитку території в умовах децентралізації. Серед порушених питань – надання допомоги у облаштуванні пандуса на подвір’ї мешканця с.Бунчуківка, вирішення питання придбання спеціального взуття для дитини-інваліда, обрізання дерев на території с.Олександропіль, які розташовані поруч з лініями електромереж, та призводять до аварійних відключень під час негоди тощо.

 

За результатами прийому заступник голови облдержадміністрації Геннадій Іваненко дав доручення щодо вивчення ситуації та сприяння у вирішенні проблеми заявників.

У рамках робочого візиту заступник голови облдержадміністрації також відвідав Павлівську загальноосвітню школу та Білокуракинську центральну районну лікарню.