Прес-центр18 травня 2020, 13:05

Проєкт «Скорочення гендерної нерівності серед жінок сільського населення шляхом підвищення компетенцій у сфері підприємництва та правосуддя»

Проєкт  «Скорочення гендерної нерівності серед жінок сільського населення шляхом підвищення компетенцій у сфері підприємництва та правосуддя», реалізується «Агенцією регіонального розвитку Східного Донбасу» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

МЕТА ПРОЄКТУ
Стимулювати розвиток підприємницької діяльності жінок у сільській місцевості Донецької та Луганської областей шляхом навчання та отримання ними бізнес навичок, підвищуючи обізнаність про гендерну рівність.

ЗАХОДИ ЗА ПРОЄКТОМ
- 14 дводенних тренінгів, орієнтованих на бізнес-планування, менеджмент та маркетинг, питання гендерної рівності та соціального захисту, психологічні аспекти самореалізації, дотримання законодавства та надання правових інструментів;
- менторська підтримка та розробка стратегічних планів розвитку;
- Агенція проведе 4 семінари (один Донецькій та три у Луганській областях);
- 4 ознайомчі візити до Львівської та Дніпропетровської областей для відвідування бізнесів, заснованих жінками. Під час ознайомчих візитів учасники ознайомляться з успішними методами ведення бізнесу, сучасними механізмами підприємницької діяльності та встановлять нові контакти. Також група відвідає два кооперативи у Дніпропетровській області, щоб побачити успішну модель жіночого співробітництва та ефективну систему управління, засновану на принципах рівності та демократії.

 

 Реєстрація за посиланням:

https://forms.gle/VrcQFhd6RCPcup52A