Прес-центр25 березня 2020, 09:03

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія ГАЙДАЯ з нагоди Дня Служби безпеки України

Шановні військовослужбовці, працівники та ветерани Служби безпеки України!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди 28-ї річниці створення української спецслужби!

Сьогоднішньому поколінню СБУ випали великі випробовування, особливо тут, на Луганщині, на передньому краї боротьби з гібридним агресором. Самовіддано виконуючи свій обов’язок, ви продемонстрували, що здатні ефективно протидіяти підступному й нахабному ворогу.

Своєю мужністю та вірністю Присязі ви щодня доводите, що державна безпека України, її суверенітет, конституційний лад, територіальна  цілісність і недоторканість – під надійним захистом.

Завдяки вашій щоденній, непомітній для стороннього ока, сумлінній праці, обстановка в регіоні залишається спокійною та стабільною.

Прийміть слова найщирішої подяки за бездоганно чесне служіння Вітчизні, професіоналізм та принциповість, які ви виявляєте при виконанні службових завдань.

З нагоди професійного свята бажаю всім військовослужбовцям, працівникам та ветеранам Служби безпеки Луганщини міцного здоров'я, благополуччя, людської шани та нових професійних успіхів.

Нехай кожен день вашого життя буде щасливим та радісним, а в родинах панують тепло та затишок.

З повагою

 

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник

обласної військово-цивільної адміністрації                                           Сергій ГАЙДАЙ.