Прес-центр6 грудня 2019, 08:12

Привітання голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Гайдая з Днем Збройних Сил України

Шановні військовослужбовці!

Вітаю вас із професійним святом – Днем Збройних Сил України!

У скрутну годину, коли Україну втягнули у гібридну війну й запалав Донбас, саме на вас, добровольчий рух та патріотів була надія усієї країни. Ви ратними справами довели як відчайдушно треба любити рідну землю, свій народ, свою Батьківщину. 

Ви втрачали бойових побратимів, друзів, ваші командири воювали з вами пліч-о-пліч, набуваючи тяжкий досвід справжнього воїна та захисника. Дякую вам за вірність військовій присязі!

У запеклих боях за незалежність, територіальну цілісність, суверенітет нашої країни відроджувалася українська армія. Так, нам багато ще треба зробити задля її перетворення на сучасну, передову, озброєну новітнім обладнанням і технікою. Однак, незаперечний факт: Збройні Сили України останнім часом стали одними з потужніших в Європі. А професія військового – поважною в суспільстві.

Шановні воїни! Ми пишаємося вами – мужніми відважними героїчними захисниками України! Саме вам народ України довіряє найбільше.

Я неодноразово спостерігав, як люди, побачивши українського військового, прикладали руку до свого серця на знак поваги до нього. 

У пам’яті народній назавжди будуть викарбувані імена кращих синів та доньок України, які віддали за неї життя.  Світла їм пам’ять!

Упевнений, ми обов’язково повернемо усі території Донбасу, доб’ємося, щоб нарешті запанував довгоочікуваний мир та над усією Луганщиною замайорів Державний Прапор України!

 

З повагою

 

Голова Луганської обласної

державної адміністрації – керівник

обласної військово-цивільної адміністрації                               Сергій ГАЙДАЙ.