Прес-центр6 червня 2018, 16:06

Привітали журналістів з професійним святом

Сучасне суспільство неможливо уявити нині без інформації та комунікаційних мереж. Тому сьогодні воно, як ніколи, потребує уважного, розважливого погляду на факти, а головне – їх неупередженого осмислення та професійного і чесного оприлюднення. Тож значення надзвичайно важливої місії, яку покладено на журналістів, – стояти на сторожі демократії і свободи слова – важко переоцінити, адже вона є однією із визначальних підвалин та невід’ємною складовою будівництва сучасної європейської української держави.

Щорічно, 6 червня, працівники засобів масової інформації відзначають своє професійне свято — День журналіста. З цієї нагоди голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко, заступник голови районної державної адміністрації Наталія Вервейко та Білокуракинський селищний голова Сергій Сірик привітали колектив районної газети «Життя Білокуракинщини». Тим, чия зброя слово, керівники району подякували за конструктивну співпрацю і взаєморозуміння, за принципове дотримання високих журналістських стандартів, та побажали завжди бути в цьому послідовними і пам’ятати про своє головне покликання – служити істині, утверджувати добро, злагоду і мир у суспільстві та побажали міцного здоров'я, оптимізму та творчого натхнення.

Не оминули увагою цього дня і журналістів телеканалу UA: ДОНБАС - Олену Зверхановську та Юрія Ромасюка, яким голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко вручив Подяку за активну участь у висвітленні соціально-економічного і культурного розвитку регіону, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята Дня журналіста.