Прес-центр1 червня 2020, 16:06

Привітали з Міжнародним днем захисту дітей!

Щороку 1 червня ми відзначаємо свято маленьких громадян нашої країни - Міжнародний день захисту дітей – свято дитинства, радості та мрій.  Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

 Цей день для дорослих є нагадуванням про захист прав наших дітей на життя, свободу думки, на освіту, відпочинок, дозвілля, на захист від насилля і експлуатації.

Саме в дітях ми хочемо бачити здійснення всіх мрій та сподівань і заради їх щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління.

Сьогодні працівники служби у справах дітей та центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді райдержадміністрації відвідали дітей, які виховуються у прийомних родинах, дитячих будинках сімейного типу, в сім’ях патронатних вихователів. Вони привітали малечу зі святом солодкими подарунками та побажали  їм щасливого дитинства, яскравого літа, вірних друзів та здійснення мрій.