Прес-центр17 травня 2020, 12:05

Привітали з Міжнародним днем сім’ї

Життєвий подвиг здійснили родини, прийнявши рішення створити сім’ї для дітей, які залишились без піклування батьків, повернути їм те, що волею долі відібрало життя - батьківську любов та віру в добро і людяність.

З кожним роком  кількість таких сімей в Білокуракинському районі зростає. На сьогодні на Білокуракинщині  вже створено та працюють 2 дитячі будинки сімейного типу, 3 прийомні сім’ї, 27 сімей опікунів та піклувальників, 21 родина усиновлювачів.

В день сім’ї, який відзначається  саме сьогодні в Україні,  дякуємо всім, хто причетний до цього свята – усиновлювачам,  прийомним батькам батькам-вихователям, опікунам. Щирі вітання та доземний уклін всім, хто своєю щоденною нелегкою працею, безмірним терпінням та любов’ю надає кожній дитині родину, можливість знову з довірою вимовляти найважливіше слово у житті – «мама». Час показує, що майже завжди долі дітей та їх нових родин пов’язуються на все життя.

З нагоди Міжнародного дня сім’ї представники служби у справах дітей райдержадміністрації та центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відвідали батьків та дітей  дитячого будинку сімейного типу Подгайко Ольги Олександрівни та Євгена Анатолійовича та дитячого будинку сімейного типу Майстренків Оксани Олексіївни та Володимира Вікторовича. Вони привітали родини зі святом сім’ї та побажали прихильності долі, здоров’я, поваги та любові від дітей.