Прес-центр14 листопада 2018, 15:11

Привітали з Днем працівників сільського господарства

День працівника сільського господарства щорічно відзначає вся Україна у третю неділю листопада. Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання. Напередодні свята на Білокуракинщині відбулися урочистості для вшанування працівників сільського господарства та ветеранів галузі.

Першочергово керівництво району привітало зі святом ветеранів сільськогосподарського виробництва, зазначивши, що саме завдяки їх відданій наполегливій роботі на благо розвитку Білокуракинщини, професіоналізму ми можемо пишатися нинішніми здобутками. Саме вони є прикладом для підростаючого покоління. Вітальними піснями та щирими словами вдячності святковий настрій подарував присутнім народний ансамбль народної пісні «Золота осінь» на чолі з Антоніною Герасютою.

Висловити щирі привітання з нагоди свята та глибоку повагу за невтомну працю, мудрі рішення, особисте вболівання за справу та виважену громадську позицію, хліборобам, механізаторам, тваринникам, організаторам агропромислового виробництва, які нині працюють на Білокуракинській землі, завітали голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко, голова районної ради Костянтин Бондаренко, заступник голови Білокуракинської селищної ради Віктор Носуля, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Оксана Верецун. За самовіддану добросовісну працю, значний особистий внесок у розвиток сільського господарства Білокуракинського району та з нагоди професійного свята кращі сільгосптовариства, їх керівники та працівники були відзначені подяками. Музичні вітання подарували артисти районного Будинку культури.