Прес-центр16 червня 2017, 15:06

Привітали медичних працівників Білокуракинщини

Справжнє свято для медичних працівників району відбулося у Будинку творчості для дітей та юнацтва, куди привітати наших лікарів завітали перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Щебетенко, керівник апарату районної ради Сергій Косяченко, заступник Білокуракинського селищного голови Дмитро Шуть. Керівництво району поздоровило працівників медичної газулі зі святом та побажало здоров’я, благополуччя, гідних умов праці.
За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди відзначення Дня медичного працівника кращі працівники Білокуракинської лікарні були нагороджені грамотами Білокуракинської районної державної адміністрації, Білокуракинської районної ради та Білокуракинської об’єднаної територіальної громади.
Головний лікар Білокуракинської ЦРЛ Олександр Данилко, головний лікар КЗ «Білокуракинський РЦ ПСМД» Віталій Лунякін та голова профспілки медпрацівників Юрій Доля приєдналися до привітань працівників та відзначи їх подарунками та подяками.

Святковий настрій присутнім подарували аматори районного Будинку культури та вихованці Будинку творчості для дітей та юнацтва.