Прес-центр19 жовтня 2020, 13:10

Прес-реліз: Другий етап проекту «Скорочення гендерної нерівності серед жінок сільського населення шляхом підвищення компетенцій у сфері підприємництва та правосуддя»

З початку листопада ГО «АРР Східно Донбасу» розпочинає другий етап проекту Проєкт «Скорочення гендерної нерівності серед жінок сільського населення шляхом підвищення компетенцій̆ у сфері підприємництва та правосуддя» реалізація якого відбувається за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України».

 

Триває набір на участь у тренінгах для самозайнятих жінок (жінки які не займаються підприємництвом, але хочуть почати свій бізнес).

Зареєструватися для участі у проєкті Ви можете перейшовши за посиланням

https://forms.gle/GeKw7oAmzBVnApeR6

­­­­

Кінцевий термін подачі заявок - 25 жовтня

 

 

Що?                Дводенні тренінги для самозайнятих жінок на теми : «Права жінок та гендерна рівність», «Бізнес-планування - як крок до початку власної справи ».                             

 

Коли?             початок листопада 2020 року.

 

Де?                  м. Сєвєродонецьк, проспект Гвардійський, 30/1 (офіс ГО «АРР Східного Донбасу» (конференц-зал).

 

У рамках даного проекту ГО «АРР Східно Донбасу» в листопаді розпочне проводити тренінги для самозайнятих жінок  із сільської місцевості на сході України з підприємництва та дотримання законодавства, гендерної рівності та соціального захисту. Програма тренінгу орієнтована на бізнес-планування, менеджмент та маркетинг та прив’язана до місцевих географічних аспектів. Тренінг також охоплює питання гендерної рівності та соціального захисту.