Прес-центр31 жовтня 2019, 16:10

Працівників соціальної сфери району привітали з професійним святом

У першу неділю листопада в Україні згідно з Указом Президента України   відзначатиметься професійне свято працівників соціальних служб - День працівника соціальної сфери.

Це свято усіх дотичних  до соціального захисту жителів нашого району – працівників  управління пенсійного фонду, територіального центру соціального обслуговування, управління соціального захисту населення, центру зайнятості, служби  у справах дітей, центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Напередодні свята, 31 жовтня 2019 року, в актовому залі Будинку творчості для дітей та юнацтва в.о. голови райдержадміністрації Сергій Щебетенко, голова районної ради Костянтин Бондаренко, заступник голови Білокуракинської селищної ради Віктор Носуля вітали працівників соціальних служб зі святом. Вони побажали присутнім снаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашого краю, захисту тих, хто його потребує та вручили соціальним працівникам відзнаки, вкотре підкресливши важливість і відповідальність їхньої професії. Продовжилися урочистості вітальними піснями у виконанні артистів районного Будинку культури.