Прес-центр7 серпня 2019, 10:08

Підприємці області запрошуються до участі в українсько-казахстанському бізнес-форумі «Україна-Казахстан, Центральна Азія»

Форум відбудеться 5 вересня 2019 року у місті Нур-Султан в пріоритетних для Казахстану напрямах: машинобудування, сільське господарство та продукти харчування, IT сфера.

Ключовою подією Форуму стануть зустрічі В2В українських та казахстанських компаній.

Окрім цього, у програмі передбачені тренінги для учасників української делегації з актуальних питань ЗЕД, відвідування АТ «Компанія «KAZAKH INVEST», вільної економічної зони м. Нур-Султан, презентація Торгового дому «Україна-Азія», а також, у разі індивідуального запиту від учасників, організація окремої ділової програми в межах візиту (зустріч з органами місцевої влади, організаціями та компаніями).

Варто зазначити, що організатори Форуму, за додатковим зверненням, готові забезпечити індивідуальну ділову програму в рамках візиту, у тому числі зустрічі в органах місцевої влади, визначеними організаціями і компаніями.

Від імені Торгово-промислової палати України запрошуються підприємців приєднатись до української бізнес-делегації та представити свою компанію та продукцію ринку Казахстану.   

З програмою бізнес-форуму можна ознайомитися за посиланням.

Анкету учасника необхідно заповнити до 15 серпня.

Слід зазначити, вартість участі в Форумі складає 1 480 або 1 380 доларів США за одно- або двомісне розміщення відповідно. Вартість включає переліт Київ – Нур-Султан – Київ, розміщення в Radisson Hotel Astana 5*, логістика відповідно до програми, сніданок та вечеря, участь у діловій програмі, презентація компанії в експозиції Форуму, екскурсійна програма, організація зустрічей в рамках Форуму.

Захід організовано Посольством України в Казахстані, ТПП України, Торговим домом «Україна-Азія», Національною компанією «KAZAKH INVEST», Асоціацією експортерів та імпортерів «ЗЕД» та Центром міжнародної ділової співпраці за підтримки Посольства Республіки Казахстан в Україні.

З питань участі звертайтесь до Центру міжнародної ділової співпраці ТПП: Голято Андрія +380 67 662-96-56, v.goliato@gmail.com; Малахівської Станіслави + 380 67 232-92-20, sme58@gmail.com; Гусак Анни +380 955466509, ast-ier@ucci.org.ua.