Прес-центр23 липня 2019, 15:07

Оздоровлення дітей влітку 2019 року

Оздоровлення та відпочинок дітей – невід`ємна частина системи безперервної освіти, яка повинна забезпечити реалізацію прав кожної дитини на відпочинок, змістовну організацію дозвілля, задоволення інтересів і духовних запитів відповідно до індивідуальних потреб, допомогу в саморозвитку і самореалізації особистості.

Цього літа вже традиційно 27 дітей пільгових категорій, учні шкіл Білокуракинського району, оздоровились в санаторно-оздоровчому таборі «Супутник» Полтавської області у 2-му турі (з 28 червня по 18 липня 2019 року). Здорове 6-разове харчування, екологічна зона, нові знання, навички, вміння, творчі заходи, нові знайомства, самореалізація, спортивні секції, річка – далеко не весь список, що отримали дітлахи, які висловили бажання повернутися в майбутньому до табору знову і знову, а потім стати вожатими.

Для того, щоб діти змогли оздоровитись, рішенням сесії Білокуракинської районної ради було виділено на оздоровлення 100 тис. грн, сесією Лозно-Олександрівської селищної ради виділено кошти у сумі 60 тис. грн на придбання путівок.