Прес-центр12 березня 2020, 10:03

Оперативна нарада щодо попередження поширенню коронавірусу на території району

У четвер, 12 березня, під головуванням виконуючого обов’язки голови Білокуракинської районної державної адміністрації Сергій Щебетенка відбулася оперативна нарада щодо попередження поширенню коронавірусу на території району та вжиття першочергових заходів у разі його підтвердження.

Увагу, в першу чергу, було акцентовано щодо організації навчання та роботи освітніх, спортивних, культурних  та соціальних закладів району.

За результатами наради прийнято розпорядження голови райдержадміністрації від 12.03.2020 року № 70 «Про запобігання поширенню на території Білокуракинського району коронавірусу COVID-19» відповідно до якого введено обмеження на проведення всіх масових заходів, у яких бере участь понад 200 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування. Спортивні заходи дозволяється проводити без участі глядачів (уболівальників). Встановлено заборону на відвідування закладів освіти району її здобувачами в період з 12 березня до 3 квітня 2020 року.