Прес-центр19 липня 2017, 17:07

Обговорили питання готовності до осінньо-зимового періоду

19 липня голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко зібрав на нараду керівників житлово-комунальних служб району. Основне питання порядку денного – готовність закладів, установ та організацій району до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.

З інформацією щодо стану готовності по окремо взятій галузі до роботи в умовах осінньо-зимового періоду, а також переліком проблемних питань та недоліків, які ще необхідно вирішити, виступили начальник Білокуракинського райавтодору Павло Рогозян, директор комунального підприємства «Білокуракинськине-комунсервіс» Олег Дзюба, начальник Білокуракинської дільниці Новопсковського міжрайонного управління експлуатації газового господарства Богдан Трубачов, в.о. начальника Білокуракинської дільниці РКП «Старобільськвода» Сергій Проценко. Вони повідомили, що наразі виконується ряд заходів щодо підготовки до зими, згідно розроблених планів.

Голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко акцентував увагу присутніх на необхідності проведення на початку серпня наради з керівниками соціально-культурних об’єктів району з питань підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 років.