Прес-центр21 серпня 2018, 13:08

Обговорено ряд важливих питань

21 серпня в залі засідань райдержадміністрації відбулася робоча нарада за участю керівників установ та організацій району, голів об’єднаних територіальних громад, сільських рад, громадськості. Провів її голова райдержадміністрації Сергій Іванюченко. В ході роботи були розглянуті нагальні питання. Першочергово присутні ознайомилися та обговорили план заходів з нагоди відзначення в Білокуракинському районі Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України, про які розповів начальник відділу культури райдержадміністрації Максим Лунякін. Було наголошено на необхідності проведення благоустрою території, приведення у належний стан Державного прапора на будівлях та активної участі колективів установ та організацій району в відзначенні державних свят.

Жваво пройшло обговорення проблемних питань призначення субсидій згідно нового порядку, з якими ознайомила присутніх начальник УСЗН райдержадміністрації Наталія Бойко.

В свою чергу начальник Білокуракинського МРВ ГУ ДСНС України в Луганській області Анатолій Огієвич доповів про стан пожежної безпеки на території району та закликав присутніх дотримуватися правил поводження з вогнем у пожежонебезпечний період. Голова райдержадміністрації доручив найближчим часом провести засідання ТЕБ та НС для вирішення нагальних проблем.

По завершенню наради головою райдержадміністрації було надано ряд рекомендацій та доручень.