Прес-центр9 жовтня 2020, 14:10

Обережно: COVID - 19!

Коронавірус – це невидима загроза, яка багатьом здається не існуючою. Люди вважають, що вірусу немає, а самі карантинні обмеження  це просто чиясь змова.  Covid-19 – це дуже небезпечно, особливо, коли нехтуєш і підпускаєш цю хворобу до себе. А це відбувається тоді, коли люди ігнорують, не дотримуються елементарних заходів безпеки у громадських місцях. Про це яскраво свідчить статистика по захворюваності на гостру респіраторну хворобу, викликану Covid-19, яка склалася на сьогодні як по Україні вцілому , так і по Білокуракинському району зокрема.

За весь час на території Білокуракинського району зафіксовано 27 випадків, більшість з яких виявлено протягом останнього місяця, з них 2 - за останню добу. Видужало 9 осіб. Одна особа, на жаль, померла. За період пандемії в Білокуракинському районі було проведено 362 тестування на коронавірус. Станом на 9 жовтня на самоізоляції в Білокуракинському районі знаходиться 117 осіб.

Шановні жителі Білокуракинського району! Будьте обережні, дотримуйтеся заходів безпеки у громадських місцях: носіть захисні маски, регулярно мийте руки, уникайте контактів, тримайте дистанцію. Це збереже ваше здоров’я та здоров’я людей, що вас оточують.