Прес-центр28 липня 2017, 11:07

Наше головне завдання – дати надію, а не відчай, – Юрій Гарбуз під час відкриття Форуму партнерів зі стратегії розвитку Луганщини

Форум партнерів «Стратегія розвитку Луганської області до 2020 року», який відкрився сьогодні у Києві, зібрав понад 120 учасників.
Увага до заходу високопосадовців, представників міжнародних організацій, дипломатичного корпусу, ЗМІ та громадськості свідчить про значний інтерес до Луганщини.
Перед початком Форуму голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз відповів на питання журналістів. Пріоритетні напрями роботи обласної влади – безпека, охорона здоров'я й освіта.
«Наше головне завдання – дати надію, а не відчай. Переможе не той, на чиєму боці сила, а той, на чиєму боці правда. Я звертаюся до Луганська, Краснодона, Сєвєродонецька. Я пропоную не минуле, я пропоную майбутнє – стратегію розвитку єдиної Луганщини», – наголосив Юрій Гарбуз під час вітального слова Форуму.
У заході також взяли участь координатор з гуманітарних питань, представник Програми розвитку ООН в Україні Ніл Вокер, заступник Міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Юрій Гримчак, Генеральний директор акціонерного товариства «Алчевський металургійний комбінат» Тарас Шевченко.
Форум партнерів «Стратегія розвитку Луганської області до 2020 року» продовжує свою роботу.